Naše firma se zaměřuje na řešení praktických problémů se skladištními a potravinovými škůdci. Proto i témata školení jsou připravována speciálně na základě objednávky našeho klienta a jsou vedena maximálně z hlediska praktického řešení konkrétních požadavků. Školení jsou realizována nejčastěji přímo na provozovnách našich klientů, tak aby se jich mohlo zúčastnit co nejvíce osob bez toho, že by došlo k mezení v provozech našich klientů.
Jednotlivé okruhy školení lze libovolně kombinovat dle potřeby klienta.
Okruhy nabízených školení:
- Škůdci ve skladovaných komoditách
Vhodné pro profese: pracovníci v laboratořích, skladníky, manažery nákupu a skladování
Okruh klientů: farmáři, výkupy, osevy, mlýny, sladovny, pivovary
Tematické zaměření: popis základní problematiky ve skladech a škůdci, seznámení s hlavními druhy škůdců, identifikace škůdců, monitoring a detekce škůdců
- Škůdci v potravinářských provozech
Vhodné pro profese: pracovníci v laboratoři kvality, manažeři kvality
Okruh klientů: mlýny, pekárny, těstárny a další potravinářské provozy včetně supermarketů
Tematické zaměření: popis základní problematiky potravinářských provozů a škůdci, seznámení s hlavními druhy škůdců, identifikace škůdců, monitoring a detekce škůdců
- Metody ochrany proti potravinářským a skladištním škůdcům
Vhodné pro profese: pracovníci v laboratoři kvality, skladníci, manažeři nákupu a skladování manažeři kvality
Okruh klientů: farmáři, výkupy, osevy, mlýny, sladovny, pivovary, pekárny, těstárny a další potravinářské provozy včetně supermarketůTematické zaměření: popis základních postupů ochrany proti potravinovým a skladištním škůdcům, rozdělení jednotlivých metod ochrany, využití různých metod ochrany v praxi, rizika spojená s ochrannými opatřeními, hodnocení účinnosti ochranných opatřeních